Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 382.369 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-53-571-114 | info@wireless-bolt.hu
Wireless-Bolt Nagykereskedés

SmartWise SIM kártyás 4G LTE+RF NO/NC okosrelé

Termékadatok
Cikkszám:
SMW-REL-732V-1RF-LTE
Rövid leírás:

A SmartWise (Sonoff és eWeLink app kompatibilis) SIM-kártyás (4G LTE) mobilinternetes okos kapcsolóreléje 1 áramkörrel, impulzus kapcsolási és normál kapcsolási üzemmóddal, potenciálmentes, azaz száraz kontaktus kapcsolással is, műanyag védőtokban. Támogatja az NO / NC bekötést is. 7V-32V DC/AC tápfeszültségről egyaránt működik.

Nem csak az eWeLink app-ból, hanem helyileg Sonoff RF távirányítókkal és SmartWise fali RF kapcsolókkal is vezérelhető.

Ideális olyan helyre való okosvezérléshez és távvezérléshez, ahol nincs kiépített vezetékes internet-kapcsolat vagy nincs WiFi hálózat.

Termékleírás

A SmartWise vadonatúj 2021 nyári okoskapcsoló reléje ideális megoldás olyan okosvezérlésre és távvezérlésre, ahol nincs kiépített állandó vagy stabil internet-kapcsolat és SIM-kártyás mobilinternettel kell megoldani egy-egy eszköz (pl. elektromos fűtés, hűtés, világítás, keringetés) stb. okosvezérlését, vagy akár csak gy kertkapu, garázskapu, kapunyitók vezérlését, vagy más elektromos eszköz távoli, interneten keresztüli kapcsolását és időzítését.

Ez a Sonoff- és eWeLink-kompatibilis okoseszköz beépített 4G LTE internetmodemmel rendelkezik, és mobil-internet előfizetéses SIM-kártyát igényel a működése, melyet az eszköz nem tartalmaz. Az eszközhöz a 2G/3G/4G (LTE) vétel erősítése végett egy kb. 2 méter hosszú kábellel szerelt, mágneses talpú, 11 cm magas kültéri antenna is jár.  A SIM-kártya mobilinternetén keresztül stabil internet-kapcsolatot létesít az eWeLink felhővel, és azon keresztül mobiltelefonról látható a relé ki/bekapcsolt állapota, kapcsolható is természetesen távolról, vagy beállítható rajta egyszeri vagy ismétlődő időzítés is. Az okosrelé fel van szerelve 433 MHz-es RF vevőegységgel is, így a relé környezetében Sonoff 4 gombos és 8 gombos távirányítóival, és a Sonoff és a SmartWise fali RF kapcsolóival is vezérelhető.

Az okosrelé működéséhez 7V-32V AC/DC tápot igényel. A termék tápegységet nem tartalmaz.

A kapcsolt áramköre független a kapcsoló működéséhez szükséges betáptól, így akár feszültségmentes (ún. szárazkontakt) kapcsolásra is alkalmas, de akár 10A teljesítményt is kapcsolhatunk vele max. 250V AC és max. 30V DC feszültségen.

NO és NC vezetékezéssel is használható, azaz kapcsolásra képes az áramkört zárni vagy éppen megszakítani is.

 

Mint minden más SmartWise eszköz, a SIM-kártyás SmartWise 7V-32V okosvillamossági eszköz is kompatibilis a Sonoff termékeket is vezérlő eWeLink mobiltelefon app-pal.

A kapcsolt áramkör a relé tápfeszültségétől független, a relé a COM bemenetre kötött 0-250V AC (max. 10A) váltóáramot vagy 0-30V DC (max. 10A) egyenáramot tud kapcsolni NO vagy NC üzemmódban is. Feszültség nélküli, azaz potenciál mentes, ún. száraz kontaktus kapcsolásra is alkalmas.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.

Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel is.

Szoftveresen átállítható impulzuskapcsolási üzemmódba is, melyben pl. 0,5-1 másodperc kapcsolás után megszakítja az áramkört, vagy 0,5-1 másodperc megszakítás után újra zárja az áramkört.

 

Terméktulajdonságok:

 • Védőtokos termékverzió
 • SIM-kártyás LTE 4G + RF verzió - mobiltelefon app-ból kapcsolható az interneten át
 • Kültéri antennával - 11 cm magas, 2 m hosszú kábeles kültéri, mágneses talpú antennával a mobilinternet-vétel javítására.
 • Támogatott 2G/3G/4G frekvenciasávok: B1, B3, B5, B8, B38, B39, B40, B41
 • Beépített RF vevő - a Sonoff 4 gombos és 8 gombos távirányítóival, és a Sonoff és SmartWise fali RF kapcsolóival is vezérelhető.
 • Vezérelt áramkörök száma: 1
 • Relé működéséhez szükséges tápfeszültség: 7V-32V AC/DC, tápegységet nem tartalmaz
 • Vezérelt áramkör: feszültség-mentes száraz kontaktus, vagy 0-250V/10A váltóáram, vagy 0-30V/10A egyenáram is kapcsolható (a relé tápfeszültségétől függetlenül)
 • NO/NC bekötést és kapcsolást is támogat - a relé képes áramköröket zárni és megszakítani is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer. Ciklusvezérlés az eWeLink app-ban nem elérhető ehhez a típushoz.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a relé arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc).
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

 

Specifikáció

Tömeg 0.146 kg
Méretek 10.5 × 5.8 × 3.5 cm
Szín

fehér

Terméktípus

SIM-kártyás 4G LTE + RF okos kapcsolórelé

Áramkörök száma

1

Kapcsoló / kapcsolórelé

igen

Fogyasztásmérő

nem

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

nem

DIN-sínre szerelhető

nem

Fizikai ki/be kapcsológomb

igen

Bemenet külső kapcsoló számára

nem

Impulzus- / billenőkapcsolás

igen

Eszköz működési betáp

7-32V AC, 7-32V DC

Bekötés

7V-32V AC vagy DC

NO/NC kapcsolás

igen

Vezérelt áramkör

feszültségmentes (száraz) kontaktus, max 30V DC, max. 250V AC

Maximális teljesítmény

10A

Túlmelegedés-védelem

nem

Túlfeszültség-védelem

nem

Interneten vezérelhető

igen

WiFi kapcsolat

nem

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen (RF vevő) – távirányító külön rendelhető

Zigbee kapcsolat

nem

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

alapértelmezett üzemmód az eWeLink felhőre kapcsolt működés

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

nem

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció)

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Webes (böngészős) admin felület

ki/be kapcsolás (előfizetéses, Premium funkció)

Értesítési funkciók

eWeLink app értesítés okostelefonra

Hangvezérléssel kapcsolható

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis

Időzíthető

igen, 8 db az eszközön tárolt offline is működő időzítés, minden további időzítés a felhőből futtatható online üzemmódban

Előzmények

igen: ki/bekapcsolási előzmények az app-ban

Gyártó

SmartWise